If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Браво, сигурно сте много здрави в ръцете да разтегнете оригинален неопрен на ръка от отвор 2 см до над 12 см.
Кой знае какво са ви продали за неопрен. Той превъзхожда гумата.
Да допуснем, че аз и доста хора, които познавам все сме попадали на ментета. Самото сваляне на карето, разглобяването му, почистването му и смяната на греста, покрай смяната на маншона с истински са все неща, които оправдават напълно малко труд в повече.
Дори не бях чувал за неопренов маншон но щом казвате, че не е препоръчително значи отпада. Ще се радвам да разбера как да измия добре карето без сваляне макар, че на фона на цялото разглабяне не ми представлява проблем да го смъкна.
Дори не бях чувал за неопренов маншон но щом казвате, че не е препоръчително значи отпада. Ще се радвам да разбера как да измия добре карето без сваляне макар, че на фона на цялото разглабяне не ми представлява проблем да го смъкна.
Купи си маншон на Вюрт, иди на сервиз където имат фуния ще ти го сменят за 15-20лв....
А иначе няма ко да му се чудиш, купи си най-обикновен маншон, достатъчно добри и здрави са!!!
Следвай съветите по разглобяване на Емо и Екутроника и всичко ще е ОК!
Зегерката трябва да е отвориш и то докрай и тогава чукаш карето! Това е много важно, защото ако не е разтворена докрай има вероятност да се счупи карето!
Не заблуждавай хората, не става с фуния. Ще ми е интересно да видя как го правиш. Никога не си виждал неопренов маншон нали?.
С фунийка става само на рейката. Тя е в комплекта
С фуния става и на карето колега аз ли4но съм го правил със силиконов маншон!
сега немога да кача снимка че съм в офиса довечера ще кача!
Ми то от много образованост пак страдат някой.Иначе ето го супер специалния инструмент /фуния или конус /кой както иска да го разбира. Лично на мен ми се е налагало да го ползвам и за наливане на течности
Comment